Celupkan biskut ke dalam air yang berperisa kopi untuk rasa yang lebih enak. |
Susun kedudukan biskut secara mendatar dalam keadaan yang bersesuaian |
Pastikan keju dan bahan-bahan lain dalam keadaan sedia untuk digunakan. |
Sapu dan ratakan keju di atas permukaan biskut |
Taburkan sedikit koko/milo di atas keju untuk menghasilkan kek yang enak.Teruskan langkah berikutnya |
Susun semula biskut lembab di atas keju dalam keadaan yang bersesuaian untuk lapisan ke dua |
Sila pastikan keadaan biskut kemas dan jangan menekan biskut lembab tersebut ke dalam keju |
untuk langkah seterusnya,letakkan keju di atas permukaan biskut lembab untuk lapisan yang ke dua |
Ratakan keju sehingga kelihatan menarik |
Pastikan permukaan atas kelihatan kemas dan menarik |
Taburkan sedikit koko/milo dan serbuk oreo untuk mutu penghasilan kek yang menarik |
No comments:
Post a Comment